+316 83 53 83 43

sales@jccars.info

J.C. CARS OCCASION DEALER ZOETERMEER

 

Door de centrale ligging aan de A12 (Utrecht – Den Haag) zijn wij per auto goed bereikbaar. Vanaf afslag 7 ben je met 1 minuut bij J.C. Cars. Er is beperkte mogelijkheid voor gratis parkeren. Vanaf station Lansingerland-Zoetermeer is het 15 minuten lopen. Op dit station stopt de trein vanuit Utrecht en Den Haag en Randstadrail lijn 4. Raadpleeg altijd de NS-reisplanner, OV9292 en/of Google Maps voor de actuele reisinformatie! Wilt u een afspraak maken? Dat kan altijd. Wij zijn erg flexibel en kunnen op elk gewenste tijdstip de deuren voor u open doen. Bent u benieuwd of u uw auto kunt inruilen? Ook dat is mogelijk. Wij overwegen graag of uw auto in ons interesse gebied ligt en bieden u een eerlijke handelsprijs.

 

OP ZOEK NAAR EEN AUTO?

Onze auto’s variëren van groot naar klein. Waarin ze wel overeenkomen is dat ze goed onderhouden en jong zijn. Wij geven veel aandacht aan de kwaliteit van onze occasions. Kijk gerust in ons assortiment. Bent u geïnteresseerd en wilt u een auto bezichtigen? Aarzel niet, wij staan u graag te woord.

WILT U UW AUTO INRUILEN?

Heeft u momenteel een auto en wilt u deze inruilen bij het aanschaffen van een nieuwe? Dat is bij ons mogelijk. Raadpleeg de pagina “Inruil” en vul het formulier in met de benodigde informatie. Wij nemen contact met u op.